Klik på menuerne for at finde mere indhold
 

Debatindlæg bragt i Dagbladet 13. november:

Det sidste pift fra en usexet kandidat

På den ene side gider borgerne ikke høre på alt det politiske fnidder-fnadder, som ofte kan blive personligt. På den anden side, hører vi, at det er kedeligt, når lokalpolitikerne er alt for enige.


Personligt synes jeg, at det er mest interessant at fokusere på det, der er enighed om, hvor usexet det end er. Det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil overbevise samarbejdspartnere om det fornuftige i at flytte sig lidt i min retning, men det sker ikke ved at råbe til hinanden fra hvert sit hjørne.


Der er mange ting, jeg gerne vil påvirke. Fx vil jeg arbejde for en halvering af forældrebetalingen for frokostordningen i børneinstitutionerne og et tidssvarende skolesystem med en skolestruktur, som forældre, lærere og elever føler sig trygge ved. Og hvorfor skal Ringsted ikke også have gratis offentlige busser?


Prædikatet 'idrættens mand' passer i øvrigt også på mig. Foruden skrivebordsarbejdet i Ringsted Idrætsanlæg og tidligere omkring Leg og Bevægelse samt Skolesport, så står jeg hver uge på tyvende år omklædt i hallerne for at træne børn i badminton.


Jeg stiller op, fordi jeg gerne vil ind og påvirke byrådsarbejdet i de næste fire år. Jeg tror på, at jeg kan gøre en positiv forskel.

Stem. Stem gerne radikalt og meget gerne på mig personligt.

Venlig hilsen

Torben Lollike
Nr. 2 på den radikale liste

Følg mig på Facebook: www.facebook.com/torben.lollike
Lav din egen hjemmeside med mono.net