Klik på menuerne for at finde mere indhold
 

Debatindlæg bragt i Dagbladet 4. november:

Kommunens idrætsfaciliteter trænger til et løft

Uhumske toiletter samt utidssvarende og kolde omklædningsrum. Det er hvad mange foreningers medlemmer bliver budt, når de er færdige med at dyrke idræt.

 

Danmarks Idræts-Forbund har netop peget på det landsdækkende problem, som også eksisterer i Ringsted Kommune. Problemet er, at mange fravælger at klæde om og gå i bad efter deres sport. Eller endnu værre: helt fravælger at dyrke idræt. Begge dele er problematisk.

 

Omklædningsrum og bad er nemlig ikke sekundære og ligegyldige rum. Det er her, direktøren og arbejdsmanden snakker over en øl efter kampen, og det er her, der demokratiseres og socialiseres. Har man ikke ordentlige forhold at samles i efter træning eller kamp forsvinder idrættens sociale aspekt let.

 

Forholdene i Ringsted Idrætsanlæg er rimelige, men kunne enkelte steder være bedre. Det ved jeg som fast bruger og bestyrelsesmedlem i Ringsted Idrætsanlæg. Andre steder i kommunen trænger vore idrætsanlæg dog til et markant løft. Derfor er det vigtigt, at der i fremtidige budgetter afsættes penge til at renovere vore idrætsfaciliteter.

 

Det skylder vi idrætsforeningerne som et skulderklap for deres indsats. Sidegevindsten er, at det styrker vores demokrati.

 

Venlig hilsen

 

Torben Lollike

Følg mig på Facebook: www.facebook.com/torben.lollike
Lav din egen hjemmeside med mono.net